avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate cu mostenitor omis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate cu mostenitor omis

Parintii bunicii mele sunt decedati. Anul acesta s-a emis titlu de proprietate in care sunt trecuti fratii bunicii mele cu exceptia ei. Ce se poate face in acest caz? Primaria poate modifica titlu?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:32, 28 Octombrie 2009
Pai...cam asa ceva:
Domnule primar,
Subsemnatul X, domiciliat in Y, mostenitor al lui Z(bunica), va solicit modificarea TP nr. .../.............., in sensul includerii lui Z pe titlul de proprietate sus-mentionat, alaturi de ceilalti titulari.
Solicit aceasta deoarece Z, desi a facut cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate in baza legii 18/1991 (daca a facut) / desi Z este mostenitor al autorului terenului, a fost omisa de la inscrierea in TP nr....../........., eliberat in baza legii 18/1991.Atasez acte doveditoare:
- acte de stare civila;
- certificat de mostenitor;
- dovada formularii cererii in baza legii 18/1991 (daca exista);
- alte acte doveditoare.

Domnului primar al................ presedinte al comisiei locale pentru reconstituirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea pe titlul de proprietate ca mostenitor ion73 ion73 Va rog sa imi spuneti pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru trecerea pe titlul de proprietate al carui titular este bunicul meu, decedat din 1983, titlul ... (vezi toată discuția)
Recurs la hotarare privind anularea partiala absoluta a titlului de proprietate amot amot La ce putem sa ne asteptam in cazul recursului ? Datele problemei sunt: -in 1993 s-a emis pe numele bunicei mele adeverinta de reconstituire a dreptului de ... (vezi toată discuția)
Instanta dispune radierea mostenitorilor din titlul de proprietate... gigelas gigelas Patru frati sunt mostenitorii defunctilor parinti. In 1991,doar unul dintre frati,face o cerere in baza Legii 18/1991,prin care solicita reconstituirea ... (vezi toată discuția)