avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pasii de parcurs pentru recuperarea lipsei din gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pasii de parcurs pentru recuperarea lipsei din gestiune

Buna ziua !
Intr-o gestiune s-a facut inventarul, sa constatat lipsa in gestiune, s-a intocmit procesul verbal cu desfasurarea si rezultatul inventarului. Care sunt urmatorii pasi pentru a demara procedurile de recuperare a prejudiciului. Care este notiunea corecta pentru prejudiciu si ce documente in ce ordine trebuiesc intocmite pentru a atinge recuperarea pagubei ?
Va multumesc anticipat. Cu deosebit respect. Harman
Cel mai recent răspuns: harman , utilizator 07:51, 11 Martie 2018
Vedeți acest link:
[ link extern ] /
Va multumesc mult ! Cu deosebit respect. Harman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata conform angajament de plata, ce e de facut ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cum am putea sa procedam in cazul urmator: - un salariat a depus un Angajament de plata ca urmare a faptului ... (vezi toată discuția)
Retineri - decizie de imputare ? sau nu se mai face ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va rog din tot sufletul sa ma lamuriti si sa imi spuneti cum ar trebui sa se procedeze corect ? in cazul urmator: In urma ... (vezi toată discuția)
Lipsa inventar heves24 heves24 am iesit lipsa la inventar si nu mai primesc salariul.e corect? (vezi toată discuția)