avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... RETRAGERE PLANGERE PENALA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

RETRAGERE PLANGERE PENALA

Buna ziua,
Va cer ajutorul in legatura cu urmatoarea problema:
Am fost casatorit am divortat in urma cu cateva saptamani,
Fosta sotie are un copil din prima casatorie si fostul sot a facut o plangere penala impotriva ei pentru faptul ca isi abuzeaza copilul si nu il lasa sa il viziteze.
Dupa divort m-a intrebat daca pot sa fiu martor pentru acest proces si i-am raspuns ca da, intre timp m-am rasgandit si nu vreau sa mai am de-a face cu ei
Doresc sa stiu cum as putea sa ma retrag sau care sunt pasii de urmat pentru a nu mai fi martor la acest proces/plangere penala unde va trebui sa depun o cerere deoarece a avut loc prima infatisare si politia mi-a adus la cunostinta faptul ca daca nu ma voi prezenta la urmatoarea infatisare o sa ma aduca cu mandat.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 17:57, 9 Martie 2018
Nu vă puteţi retrage. Organul judiciar poate să cheme la declaraţii şi persoane care nu au fost indicate ca martori, deci, dacă fosta soţie nu v-ar fi nominalizat, poliţistul vă putea audia şi fără voia dvs.
Poate aveţi noroc să reclame tatăl copilului că sunteţi părtinitor şi să nu se ia în seamă declaraţia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentarea la interogatoriu ralu_k79 ralu_k79 Buna ziua,sunt chemata in Instanta pt a 3a oara de catre fostul concubin,deoarece solicita exercitarea autoritatii parintesti in comun,cu toate ca,in 2010 mi-a ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie detaliat si cerut intr-o intampinare ptr act. de a obt. vizite copil? netie netie Abia dupa un an de la divort fostul sot a deschis actiunea pentru vizite copil si ma acuza mincinos \"ca m-am opus sa-l viziteze si ca l-as fi denigrat ca ... (vezi toată discuția)
Parasire italia cu copil minor. michail77 michail77 Buna ziua. Am un fiu care lucreaza de 11 ani in Italia. In Romania, a fost casatorit 3 ani cu o persoana, de care a divortat. In urma casatorie, a rezultat un ... (vezi toată discuția)