avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare creante
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare creante

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca pot apela, in afara de somatia de plata, la o alta actiune pentru recuperarea unui debit din facturi neachitate in valoare de 18.800 lei. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 13:12, 26 Octombrie 2009
Exista firme de recuperare creante ., care furnizeaza servicii tip :
-somatii de plata; recuperare debite, executare silita;
-Servicii de colectare de debite ale persoanelor juridice
- Cumparare de creante neincasate
- Servicii de asistenta juridica pentru recuperarea creantelor
Firmele de recuperare de creante cum ar fi de tip SRL cum este in cazul dumneavoastra sant ilegale .In dommeniul de activitate scrie ,,alte servicii '' deci nu specifica express ce activitate isi desfasoara. Eu va sfatuiesc sa-i dati pe mana politiei sau a garzii financiare.Multi recuperatori si-au facut aceste firme asfel incalcand legea societatilor comerciale .
da pe cale civila dar timbrez la valoare.
Da, dar solicitati in cererea de chemare in judecata, plata cheltuielilor de judecata, conform art. 274 alin. (1) C.pr.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie, ordonanta sau...pretentii? Irina S. Irina S. Am o factura incasata partial. Debitorul meu nu vrea sa achite o diferenta de 1200 lei. Pe factura este specificat faptul ca \"tine loc de contract\" . Mai ... (vezi toată discuția)
Somatie pe oug 119/2007 ela76 ela76 In cazul \"somatie de plata\" pe OUG 119/2007 se poate introduce cererea de plata impotriva unei persoane fizice care nu a semnat contract comercial cu ... (vezi toată discuția)
Og 5/2001 versus oug 119/2007 Emil Lasconi Emil Lasconi Fratilor va rog sa ma ajutati. Am avut o somatie de plata respinsa de judecatorie( inca nu stiu motivele ca nu este motivata ) insa pot sa va spun ca am ... (vezi toată discuția)