avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am comis ceva jalnic in liceu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am comis ceva jalnic in liceu

Ma poate sfatui cineva telefonic ce as putea patii si ce as putea face ..imi vine sa ma sinucid am 16 ani si vom discuta tot telefonic mai am o zi de trait :(
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:57, 11 Martie 2018
Suna-ma sa vedem despre ce este vorba si cum te putem ajuta.
La aceasta varsta nici nu trebuie sa te gandesti la sinucidere! De fapt,la nicio varsta nu trebuie sa ne gandim la sinucidere!Toate problemele au o solutie! Succes si fii optimista!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu minori Andr3yionutz1 Andr3yionutz1 Buna! Sunt Andrei si am 21 de ani. Am o prietena-daca se poate numi asa pt ca ne-am vazut de vreo 6-7 ori, distanta dintre noi fiind cam mare- care are 16 ani. ... (vezi toată discuția)
Curiozitati meoana meoana hiii :P am si eu o nelamurire/curiozitate si am dorit un raspuns de la cineva in masura sa imi explice. toata problema este de fapt ca eu am copilarit fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta ... Andana95 Andana95 Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta activitate acuma 1an.In momentul de fata un fost coleg de scoala a gasit video uri cu mine ... (vezi toată discuția)