avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pasii necesari obtinerii dreptului de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pasii necesari obtinerii dreptului de autor

Buna seara,

Sa spunem ca am creat un fundal muzical, care at fi pasii pentru a obtine drepturi de autor(daca se poate o explicatie cat mai explicita, cum ar daca ati scrie o brosura de genul "Obtinerea drepturilor de autor for dummies")?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:09, 13 Martie 2018
Daca e creatia dvs. originala, aveti drepturi de autor din momentul elaborarii ei. Nu stiu ce altceva ati intelege prin a obtine drepturi de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor alex1alex alex1alex As dori sa stiu daca dau un copyright ( drept de autor) la o prezentare power point si ca fundal muzical am folosit mai multe opere ale unor artisti, lezez ... (vezi toată discuția)
Live streaming youtube Delete+Alt Delete+Alt Buna, situatia suna cam asa. Transmit pe canalul Youtube video de genul live streaming. In acest live streaming ma joc jocul FREE \"War Thunder\" care la un ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - traducator ContSters83715 ContSters83715 Am fost angajat din 2006 de o societate comerciala ca traducator COR 244406 , am efectuat traduceri de natura administrativa, tehnica, 1 pagina de traducere ... (vezi toată discuția)