Buna ziua stimati abonati si administratori ai acestui forum.
Sunt rezident in anul terminal pe specialitatea Medicina de Familie (post) si odata cu terminarea perioadei celor trei ani (in Mai 2018) intentionez sa imi inaintez cererea de demisie catre angajator, Intrebarea mea este daca mai este valabila legea conform careia sunt obligat sa returnez tot salariul meu de pe cei trei ani de rezidentiat unitatii angajatoare. In caz afirmativ, cum procedez sa imi pastrez salariul, pe cale legala, posibil prin obtinerea unui avocat? Mentionez ca pentru mine, salariul reprezinta contravaloarea muncii prestate pe parcursul rezidentiatului!
Va multumesc anticipat!
ICCJ: Medicii nu trebuie sa restituie salariile primite in perioada rezidentiatului daca pleaca din spital inainte de expirarea perioadei minime contractuale www.avocatnet.ro/articol_403...
Buna ziua si multumesc pentru raspunsul prompt. Daca prin absurd unitatea mea angajatoare ar pretinde contrariul, este suficient sa le arat articolul si legea cand le voi inainta demisia? Sa inteleg ca nu voi mai avea nevoie de avocat in instanta? Mentionez ca daca respectiva ordonanta a fost in anul 2015, toate unitatile angajatoare ar fi trebuit sa fie instiintate fara exceptii! Multumesc anticipat!
Despre somaj
ROMANFLORIN
Cum evolueaza situatia:
un somerul indemnizat se angajeaza pe perioada nedeterminata cu 4 ore caruia, drept consecinta, i-a incetat somajul, insa la scurt ... (vezi toată discuția)