avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soția nu are un domiciliu stabil, iar contractul e de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soția nu are un domiciliu stabil, iar contractul e de muncă e pe perioadă determinată. Am șanse să obțin eu custodia copilului?

Sunt căsătorit legal de 5 ani.am cu sotia un copil de 2.6 ani.soția are un copil de 16 ani din alta casnicie.cine are dreptul in caz de divort la minorul de 2.6 ani.menționez k nu avem locuință pe nume comun amândoi fiind luați în spațiu de mama mea cu adresa de buletin. inclusiv minora soției din cealaltă căsătorie. Mentionez k locuim în apartamentul sorei mele fără a plăti chirie.eu pot obtine custodie parentala ținând cont k soția nu are un domiciliu stabil și are un serviciu cu contract determinat .cu un salariu minim .plus minorul din prima casatorie care beneficiaza de o pensie alimentara de 200 lei +alocatie stat.
Noi stăm impreuna de 11 ani adică am avut grija și de copilul sotiei din cealaltă căsătorie.
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:45, 11 Martie 2018
Nu exista in cazul dvs motive care sa duca la exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre dvs. Custodia va fi una comuna.

Puteti pune in discutie cel mult stabilirea locuintei minorului la dvs, sortii de reusita fiind in functie de probele care se vor face, precum si de alte criterii cum ar fi: istoricul ingrijirii copilului, relatia de atasament dezvoltata (la aceasta varsta copii sunt inca profund atasati de mama si au nevoie de prezenta acesteia spre a se devolta echilibrat - fara ca prin aceasta afirmatie sa uit sau sa minimalizez rolul tatalui), etc.
Buna ziua,
Avand in vedere varsta copilului se va stabili ca ambii parinti sa exercite autoritatea parinteasca si domiciliul la mama indiferent ca are sau nu casa proprietate personala sau ca are sau nu venituri.
Pentru tata se va stabili un program de vizitare.
Daca ea nu va avea unde sa locuiasca veti avea dvs. copilul in grija.
Daca ea va avea unde sa locuiasca situatia poate fi foarte echilibrata si sa nu se stie cine va obtine castig de cauza.
Ca sa aveti sanse ar trebui sa va fie redactata actiunea de avocat pentru a se folosi toate atuurile pe care le aveti si sa fie folosite foarte bine si eficient la proces.
Daca incepeti aiurea procesul il veti pierde aproape sigur...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comună cu drept de vizita 6 ore pe luna Grigoran Grigoran Sotul meu are o fetita din prima căsătorie și are custodie comuna și program de vizita 3 ore in prima săptămână din luna și 3 în a treia vrem sa ... (vezi toată discuția)
Divorț floringamanus floringamanus Vreau sa divorțez.sunt căsătorit cu o femeie care a avut un copil din alta căsătorie și noi acum avem împreună o fetiță și o garsoniera luată prin ... (vezi toată discuția)
Soția mea a părăsit domiciliul acum 4 luni, ce șanse am să obțin custodia copilului? Cristi2424 Cristi2424 suntem căsătoriți de 8 ani si avem un copil de 6 ani as vrea sa divortez dar ea vrea sa ia custodia copilului. Precizez ca a parasit domiciliul fara cearta ... (vezi toată discuția)