avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu pot ridica pensia de întreținere pentru că nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu pot ridica pensia de întreținere pentru că nu am viză de flotant la adresa unde locuiesc. Cum pot demonstra că am fost să ridic pensia dar nu mi s-a dat? Sau ce pot face?

Locuiesc in chirie fara viza flotant. Fostul sot trimite pensia alimentara la aceasta adresa. Eu nu pot ridica banii pentru ca nu corespunde adresa din mandat cu cea din buletin. De la oficiul postal nu vor sa imi dea nici.o hartie in care sa specifice acest lucru. Cum pot demonstra ca am fost sa ridic pensia dar nu o pot primi? Sau ce pot face? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:56, 17 Martie 2018
Ar trebui sa va faceti viza de flotant. Sau fostul sot sa va trimita banii prin mandat postal online. Este o modalitate mai rapida si mai eficienta, intrucat nu va trebuie adresa, deoarece ii ridicati personal de la ghiseu, la o ora dupa ce au fost depusi.
Nu imi pot face flotant pentru ca proprietarul nu este in tara, ambasada este la 2000km de locatia lui, nu a lasat reprezentant legal si fostul sot trimite in mod intentionat ca eu sa nu ii pot ridica. A refuzat orice alta modalitate de a trimite. Ce pot face in aceasta situatie?
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
IN opinia mea cei de la posta gresesc.. conteaza numele , cnp-ul, nu adresa.. adresa e de corespondenta , la adresa respectiva vine mandatul, nu va identificati cu adresa.
Depuneti petitie la posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere si ajofm annabell annabell Pensia de intretinere a minorului i se retine tatalui copilului din somaj, dar AJOFM trimit aceasta pensie prin mandat postal, si pentru ca nu locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Posta romana wazz wazz Buna ziua Am cumparat un produs. Nu a corespuns astfel ca l am returnat firmei. Firma mi a inapoiat banii prin mandat postal POSTA ROMANA. Numele folosit de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cuchio cuchio buna ziua am fost casatorita si din aceasta casatorie a rezultat un copil conform hotarari judecatoresti am primit in in credintare coplillul , iar tatal ... (vezi toată discuția)