avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie

Daca ma intorc la.munca cand copilul face 1 an si 10 luni pentru stimulentul de insertie si nu merg decat cateva zile si dupa aceea intru in sarcina cu risc mai beneficiez de stimulent pana se naste cel de-al 2 lea copil? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 12 Martie 2018
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate si stimulentul de insertie TLarisa TLarisa Buna ziua! De la data de 1 iulie sunt in concediu de maternitate pt cel de-al 2-le copil. Cand am intrat in concediu de maternitate beneficiam de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie MarilenaFerenczi MarilenaFerenczi Buna seara, As dori și eu să vă adresez o întrebare: Începând cu luna Ianuarie a anului trecut mi-am reluat activitatea la locul de munca și am ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie ancuta t ancuta t Se da stimulent insertie pe perioada concediului medical? Eu am revenit la lucru cu doua luni inaintr de a face 2 ani copilul fiind insarcinata si in data de ... (vezi toată discuția)