avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie

Se da stimulent insertie pe perioada concediului medical? Eu am revenit la lucru cu doua luni inaintr de a face 2 ani copilul fiind insarcinata si in data de _7 iunie am intrat in concediu medical. in 22 am nascut. Am luat stimulent pana acum cand trebe sa intru in ccc si mi-au spus ca trebe sa dau toti banii din 7 iunie inapoi. Va rog sa ma lamuriti. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 3 Octombrie 2018
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie MarilenaFerenczi MarilenaFerenczi Buna seara, As dori și eu să vă adresez o întrebare: Începând cu luna Ianuarie a anului trecut mi-am reluat activitatea la locul de munca și am ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si stimulentul de insertie TLarisa TLarisa Buna ziua! De la data de 1 iulie sunt in concediu de maternitate pt cel de-al 2-le copil. Cand am intrat in concediu de maternitate beneficiam de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)