avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare cu intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare cu intretinere

Buna ziua
Am un contract de vanzare cumparare cu intretinere intre mine si unchiul meu frate cu tata .unchiu a decedat in 5 03 2018. Ce pasi trebuie sa urmez in definitivarea mostenirii. Mentionez ca pe perioada contractului m am achitat de clauzele contractuale fara incidente.
Va multumesc anticipat
Cu consideratie
Cel mai recent răspuns: Zaharia gabi , utilizator 12:27, 12 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa prezentati la Carte Funciara o copie legalizata dupa certificatul de deces, pentru radiere si intabularea proprietatii pe numele dvs. Dezbaterea succesiunii nu e necesara.
Ulterior,puteti vinde, dona, dispune dupa cum doriti de bunul respectiv.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In urma decesului unchiului ati devenit din nud proprietar, proprietar cu drepturi depline,mergeti cu certificatul de deces ptr.radierea sarcinii la Cartea Funciara si faceti cerere de radiere a clauzei de intretinere.
Multumesc tare mult. Cu consideratie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cvc cu uzufruct viager sicka90 sicka90 Buna ziua. Mama doreste sa imi doneze un apartament pe care l-a dobandit printr-un CVC (cu o valoare de 1 milion de lei in 1995) in care se specifica ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune Utilizatorul4 Utilizatorul4 Bună ziua! Daca există contract de întreținere cu intabulare dreptului de nuda proprietate , la decesul unuia dintre proprietari cu drept uzufruct ... (vezi toată discuția)
Vânzare nuda proprietate bella86 bella86 Buna ziua, am un apartament optinut prin vanzare cumpărare cu clauza de întreținere între mine și bunicul meu, dar are și mama drept de uzufruct viager, ... (vezi toată discuția)