avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Termen declarare auto la Direcția taxe și impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Termen declarare auto la Direcția taxe și impozite

Care este perioada obligatorie de declarare a unui automobil dobândit cu contract de vânzare cumpărare de la momentul achizionarii? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: calin_75 , utilizator 14:47, 14 Martie 2018
In maxim 30 de zile.
Calendaristice?? Mulțumesc, ptr răspuns!
Da, calendaristice. Apoi se pot aplica amenzi pentru nedeclarare in termen, sau avertisment...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment scris salariat: este corectă succesiunea pașilor următori? care sunt termenele de respectat? Cossim Cossim Buna ziua, Cum este procedura in cazul unui avertisment scris? Este corecta succesiunea cestor pasi: 1. Se intocmeste referat de catre conducatorul ... (vezi toată discuția)
Propietar in urma unui contract de vanzare cumparare auto valnord valnord Buna tuturor, am cumparat acum doi ani un autoturism radiat la cerere si am contract de vanzare cumparare cu fostul propietar. Din nefericie, nu am cartea ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare masina ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Cineva spunea zilele acestea ca in ce priveste vanzarea cumpararea masinilor sa schimbat ceva in legislatie astfel : 1.Vanzatorul anunta scris ... (vezi toată discuția)