avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua,
In 2003 am cumparat o casa ,cu contract de mana semnat de cumparator de vanzator si de 2 martori,urmand sa mergem la notar unde nu am ajuns pentru ca vanzatorul(singur copil la proprietar) dupa decesul parintilor nu a rezolvat treburile cu mostenire.Vanzotorul in 2005-2006 a divortat de la sotie,si nici acum nu stiu unde asi gasi,cu fosta sotie si acuma tinem legatura dar nici ea nu stie,unde am putea gasi.Din 2003 eu platesc impozitele,la primarie in registrul agricol este pe numele meu,la electrica.......
As vrea sa intreb daca am si alta posibilitate de a obtine dreptul de proprietate.

Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:00, 12 Martie 2018
Buna ziua,
Va trebui sa-l chemati in instanta pentru ca sentinta sa tina loc de act autentic.
Pentru ca sa aflati date despre el va puteti adresa la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren fara titlu de proprietate szaszlevi szaszlevi Doresc sa cumpar un teren intravilan, aflat intr-o zona din muntii Gurghiu, dar care nu este intabulata. Proprietarul actual a semnat un contract de vanzare - ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan lili ticala lili ticala Am cumparat in 2001 un teren de 1ha(extravilan) in baza unei conventii(intre mine si vanzator)in prezenta a 2 martori;as dori sa ma intabulez,deoarece ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui teren prin proces verbal ana_lov3s_u ana_lov3s_u Tata a cumparat un teren printr-un proces verbal (scris la mana) in 1963 . Actul a fost semnat de parti, martori si a fost intocmit de un "notar" (nu stiu cum ... (vezi toată discuția)