Salut. Am avut un accident pe undeva prin luna august. Viram stanga, iesind de pe o strada fara prioritate si am oprit la axul drumului. Un motociclist a intrat in botul masinii mele. Pe motocicleta se aflau 2 persoane.
Politia mi-a suspendat carnetul si mi s-a dat dovada pentru 15 zile pe care am prelungit-o pana in acest moment.
Am rezolvat problema printr-o impacare amiabila cu cele doua persoane de pe motocicleta. Astazi am fost pentru a prelungi dovada dar mi s-a spus sa intru la grefier. Am luat solutionarea care suna asa:
"Neinceperea urmaririi penale in cauza penala cu nr. de mai sus fata de mine sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa prev. de art.184 alin.1 si alin.3 C.p"
"Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului."
"Solutia se comunica participantilor"
Asta e tot. Vroiam sa va intreb de ce nu am luat amenda si ce se intampla cu permisul de conducere, suspendat pentru neacordare de prioritate?
Cei doi mai pot avea pretentii ulterioare ?
Faceti o cerere adresata I.P.J -ului de care apartineti - S.P.R. ( IPJ = Inspectoratul de Politie Judetean - Serviciul Politiei Rutiere) prin care solicitati eliberarea permisului de conducere si atasati o copie dupa comunicarea pe care o aveti de la parchet.