avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sediu social ONG-acordul vecinilor?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sediu social ONG-acordul vecinilor?

Salut,

1) Daca Asociatia pe care vreau sa o infiintez nu isi va desfasura activitatea in apartamentul, sediu social, mai am nevoie de acordul vecinilor si al administratiei?

2) Daca nu am nevoie cum dovedesc ca nu se va intampla asta? Imi trebuie vreo declaratie?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 24 Octombrie 2009
Nu contest faptul ca va bagati in seama din pricepere, poate ca toti ceilalti care lucram cu ONG trebuie sa ne schimbam modalitatea de lucru si sa facem lucrul de mantuiala, dupa ureche cum procedati dumneavoastra.

se poate consulta si pe google ce documente se solicita pentru infiintarea unui ONG.
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

:offtopic:
Nu cred ca este cazul sa faceti un atac la persona ... in acest caz va pot spune ca sunteti in afara Regulamentului de postare pe forum ...cred ca ar fi cazul sa faceti referire asupra persoanei dvs si nu a mea ... chiar daca sunteti avocat nu sunteti maipresus de orice persoana din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)
Semnaturile apartamentelor vecine pentru sediul social al unei asociatii iu.lia iu.lia Daca se modifica sediul social al unei asociatii, sediul va fi intr-un apartament dintr-un bloc. In contractul de comodat s-a mentionat ca acela va fi doar ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari mi-a refuzat avizul pt sediu social... someonedan someonedan Buna ziua. Revin cu o problema, chiar daca am mai discutat-o in topicul "Datorii la asociatia de proprietari !! Acord sediu valabil?". Nu mai repet problemele ... (vezi toată discuția)