avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE PE CONT
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE PE CONT

Buna ziua
acum 5 ani m.am pus girant pentru un coleg ... Acesta nu a mai platit si executorul mi-a pus propire pe contul bancar ... find 2 giranti la acest credit de la CAR i.am propus executorului sa platim jumatate jumatate si a zis ca celalat girant are pensia mica si nu ii poate opri din pensie... nu se poate face nimic ca sa nu platesc eu toata suma?
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:04, 13 Martie 2018
Ambii giranți, girează în solidar., suma nu se împarte, pe cine prinde, ăluia ii iar dvs va îndreptați împotriva debitorului cu acțiune în regres
Ambii giranți, girează în solidar., suma nu se împarte, pe cine prinde, ăluia ii iar dvs va îndreptați împotriva debitorului cu acțiune în regres

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator. ContSters241638 ContSters241638 In urma unei decizii penale am fost obligat la plata unei sume in solidar cu alte 6 persoane. Deci suma se va imparti in mod egal la toti sau cum trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin girat, refuzat la plata oana_i oana_i Buna ziua! Am urmatoarea speta: sc A emite catre sc B un Bilet la Ordin scadent la data de 25.09.2008, sc B girează acest BO lui SC C, iar aceasta il ... (vezi toată discuția)
Credit car neachitat... ContSters95382 ContSters95382 In urma cu 2 ani am ajutat un amic sa-si ia un credit de la un CAR,adica m-am pus girant la creditul lui.El si-a platit primele rate dupa care a intrat in ... (vezi toată discuția)