avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Părinții mei (tata 85 de ani, mama 84 ) vor sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Părinții mei (tata 85 de ani, mama 84 ) vor sa vândă un imobil. Constituie un impediment faptul că mama suferă de Alzheimer?

Buna ziua!
Va rog,as dori și eu un raspuns,la o întrebare legată de vânzarea unui imobil
Părinții mei,tata(85 ani),mama(84 ani),vor sa vanda un imobil.
Menționez că amândoi sunt proprietari in acte.
Problema este că mama este bolnava de Alzheimer,și este sub tratament.
Mai multe cunoștințe mi au spus că părinții mei nu mai pot vinde acel imobil,din cauza bolii mamei.
Deci întrebarea este următoarea:
Pot vinde părinții mei casa?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Sotul meu are 84 de ani si are adeverinta de handicap ptr ca a avut AVC si operatmsi alte boli grave dar e uituc doardaca poate sa vinda un imobil?
Va fi obligatoriu sa obtineti un certificat medico legal psihiatric de la INML in vederea efectuarii unui act de dispozitie (act de vanzare-cumparare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea unei vanzari in cazul unui bolnav de alzheimer ina_enache ina_enache Buna ziua. As vrea sa imi spuneti parerea dvs. legata de urmatoarea problema. Tatul si fratele mau au murit recent, iar mama a fost diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)
Ingrijire batrani contra locuinta eleny62 eleny62 Buna ziua, Eu si sotul meu ne-am mutat la parintii mei deoarece sunt bolnavi. Tata are epilepsie si se deplaseaza foarte greu iar mama are alzheimer. Sotul ... (vezi toată discuția)
Am aflat anul acesta inainte de succesiune, ca fratele meu a ... carmenmsc carmenmsc am aflat anul acesta inainte de succesiune, ca fratele meu a primit cu act de donatie un pamant care era in proprietatea mamei mele.problema este ca eu nu am ... (vezi toată discuția)