avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalizare intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalizare intretinere

Buna ziua
am fost plecata din tara 2 luni si am anuntat dinainte administratorul printr-o cere scrisa. La intoarcere, am contstat ca adminstratorul mi-a calculat penalizari pentru cele doua luni de intretinere, cu toate ca stia ca sunt plecata din tara. E normal sa platesc penalizari pentru aceasta perioada?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 09:29, 14 Martie 2018
presedintele era de fata cand am vorbit cu administratorul si a tipat la mine ca ca sunt obraznica. as dori cui ma pot adresa in afara blocului pentru ca nu e prima data cand acesta are o atitudine abuziva.
mersi
In ianuarie se afiseaza noiembrie.In februarie se afiseaza decembrie.In martie ati venit dvs. si s-a afisat ianuare.Daca v-a pus penalizare pt luna noiembrie, probabil este f mica(maxim 20/30 lei)
Ar fi trebuit sa achitati o suma mai mare inainte sa plecati...evitati neplacerile.Nu intereseaza pe nimeni ca nu ati putut plati.In timpul acesta au venit facturi de plata..
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca debitul pe noiembrie si decembrie a ajuns la scadenta, calculul penalizarilor este corect si nu are nicio legatura cu faptul ca dvs. aveti cerere de scadere a numarului de persoane pentru perioada respectiva.
Daca acum sunteti in localitate, puteti verifica daca cele doua luni despre care vorbiti sunt in situatia de a vi se calcula penalizari; apoi, daca vi s-au aplicat/calculat penalizari, sumele rezultate sunt foarte mici, dar dvs. discutati de un principiu, la baza fiind o ambitie personala, atat din partea dvs. cat si poate a administratorului.
La asociatia noastra, lucram cu un program de gestiune as. prop. care calculeaza automat penalizari, daca sumele au ajuns la scadenta, asa ca ce sa va faca administratorul daca sumele au ajuns la scadenta?
Stiind ca o sa fiti plecata din localitate, ati avut posibilitate sa lasati o suma unui vecin pentru a va achita debitele sau chiar dvs. puteati achita o anumita suma in avans.
Parerea mea este ca faceti un caz din aceasta intamplare. Poate ne spuneti despre ce suma este vorba, asa sa stim si noi.
Cu atitudinea abuziva este altceva. Va puteti adresa compartimentului asociatii de proprietari din cadrul primariei locale sau chiar organelor de politie din zona dvs. Se mai intampla si pe la noi si nu numai din cauza presedintelui, sunt si proprietari recalcitranti, care vin la asociatie si-si varsa amarul pe presedinte sau administrator si atunci se isca discutii neprincipiale...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare la penalizare este legală?! Alex_51 Alex_51 Penalizare la penalizare nu este legală, nu? Atunci ce înseamnă când un imberb de administrator se trezește să pună de plată niște penalizări deși ... (vezi toată discuția)
Penalitati asociatie nicuplacinta nicuplacinta buna ziua direct la subiect .lista cheltuieli intretinere pe luna a 10 ,2013 ,a de plata total general 1186,28 .am platit pe data 6 01 2014 .500,00 lei pe data ... (vezi toată discuția)
Decret 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva Lokatar Lokatar Mai este in vigoare Decretul 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva ? Se aplica la acest moment in asociatiile de locatari-proprietari? (vezi toată discuția)