Eu voi introduce o actiune in contencios administrativ, in baza art. 1 alin (2) coroborat cu art. 4 alin (1), art. 7 alin (1) si art. 8 alin (1). Astfel, am depus plangerea prealabila prin care am cerut revocarea, in parte, a Deciziei de neprimire in profesie, si anume, la materiile la care am picat. Totodata, am cerut recorectarea lucrarilor de catre o comisie specializata si am enumerat inadvertentele care au avut loc la acest examen de admitere in profesie. Mai mult decat atat, am invocat si nelegalitatea Regulamentului-CADRU privind organizarea examenului de admitere in profesia de avocat, intrucat nu este prevazuta nicaieri procedura de solutionare a contestatiilor. In acest sens, eu consider ca nu ai mari sanse de reusita, intrucat ti se vor invoca mai multe exceptii, printre care, exceptia necompetentei materiale a instantei. De asemenea, cred ca ti se va respinge actiunea ca fiind tardiv introdusa, intrucat nu ai apelat la procedura prealabila, dar aici nu sunt sigur, caci tu ai depus o actiune in civil si, pana nu vad ce ai scris in ea si ce motive ai invocat, nu ma pot pronunta. Altfel, eu iti doresc mult succes si sa ne vedem in instanta, exercitand profesia la care aspiram si acesti "stimabili" nu ne lasa sa fim avocati. Bafta si sa auzim numai de bine!
si eu voi proceda la judecata in contencios...dar trebuie sa astept cele 30 de zile :(
oricum stiu ca le astept degeaba
in ceea ce priveste actiunea in civil, poate sa mi-o respinga ca neintemeiata, sau pt vreo exceptie...desi nu imi vine in minte niciuna, ramane sa vedem la teremenul din 2 decembrie