avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Daca nu intru deloc in concediu de crestere a copilului,nici macar 1 zi, programul permitandu-mi ,sa merg la munca dupa ce nasc,beneficiez de stimulentul de insertie,urmand, sa nasc in octombrie anul acesta.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Paula- Paula , utilizator 20:28, 13 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Beneficiați de stimulent de insertie daca nu intrati in CCC. Astfel, in loc sa depuneti cerere pentru indemnizatia CCC, depuneti pentru acordarea stimulentului de insertie.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maternitate Lutzu21 Lutzu21 Buna ziua. Sotia mea are contract de munca inregistrat din data de 15 ianuarie 2014 iar in luna noiembrie in perioada 15-20 este preconizat sa nasca. are ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu de crestere copil la un alt loc de munca dobrealina23 dobrealina23 Buna ziua! Am nascut pe data de 7.11.2013 iar in prezent sunt in concediu postnatal. Incepand cu luna ianuarie 2014 as dori sa intru in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Ccc yoyo21 yoyo21 daca am optat pentru acel stimulent de insertie in valoare de 500 lei in loc de 1/2 ani de concediu pt. cresterea copilului, si logodnica nu a lucrat si nici ... (vezi toată discuția)