avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren cumparat cu contract de mana si doi martori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren cumparat cu contract de mana si doi martori

Teren agricol cumparat cu contract de mana si doi martori.Proprietarul sau dupa caz mostenitorii nu vor sa continue demersurile pentru a putea merge la notar.Se poate actiona in instanta ? Trebuie sa fie intabulat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:13, 13 Martie 2018
Buna seara
Va puteti adresa instantei solicitand ca sentinta sa tina loc de act aitentic.
Il veti intabula dupa aceia.
Mergeți cu actele la avocat.
Sunt mai multe probleme juridice care trebuie analizate.
E bine să îi platiti consultatia si nu sa va deschidă aiurea procesul...deoarece daca il deschide aiurea nu e obligatoriu sa il castigati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune..?? bună ziua ... tatăl meu a cumpărat acum 40 ... Lukas90 Lukas90 Uzucapiune..?? Bună ziua ... tatăl meu a cumpărat acum 40 de ani un teren langa casă cu contract de mana,nu am doar o copie făcută .persoana de la care ... (vezi toată discuția)
Dupa vanzare unui teren extravilan cu chitanta de mana, vanzatorul decedeaza marturie marturie Dupa vanzare unui teren extravian cu chitanta de mana, vanzatorul decedeaza. In urma cu vreo 10 ani doi batrani soti si sotie, au vandul viceprimarului un ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de scurta durata ghiler ghiler Parintii mei au cumparat un teren agricol in urma cu 20 ani, pe baza de chitanta de mana. Terenul a fost achizitionat de la unul din cei 2 mostenitori ai ... (vezi toată discuția)