avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de inchiriere inregistrat la ANAF?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de inchiriere inregistrat la ANAF?

Buna seara!
Contractul de inchiriere al unei garsoniere incheiat de catre o persoana cu handicap gradul accentuat in calitate de proprietar trebuie inregistrat la ANAF? El este scutit de impozit? Daca nu, care este cota de impozit?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:05, 13 Martie 2018
Orice contract de locatiune trebuie inregsitrat la ANAF
Chiar daca locatorul este persoana cu dizabilitati,conform disp cod fiscal datoreaza obligatii aferent sume obtinute din inchiriere imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am o sora cu handicap grav 1 de 4 ani de tot de 4 ... Constantinescu gheorghe Constantinescu gheorghe Buna seara, Am o sora cu handicap grav 1 de 4 ani de Tot de 4 ani de zile ea plateste impozit fortata( intr-un cuvant ) deorece primarul din comuna unde ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cernatlarisa cernatlarisa Doresc sa știu dacă: 1. Conform Legii 193/2015 pt.modificarea Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap - ... (vezi toată discuția)