avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Devalizare firma de catre administrator.civil sau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Devalizare firma de catre administrator.civil sau penal?

Buna ziua. Pentru deschidere proces pentru acuzatia de devalizare firma si cerere daune , procesul este civil sau penal?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:43, 16 Martie 2018
Treceti pe la Politie si descrieti situatia, daca va spun ca puteti depune plangere, depuneti plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie politie ContSters126274 ContSters126274 In cadrul unui proces penal de delapidare,eu ca acuzat pot sa depun la politie, la acelasi dosar o acuzatie impotriva celor care mi-au intentat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o intrebare daca se poate am avut un accident zilele ... Eugen27 Eugen27 Buna ziua am o intrebare daca se poate am avut un accident zilele trecute cu pieton pe trecerea de pietoni,doamna a avut o fractura la coasta si lovitura la ... (vezi toată discuția)
Calomnia facuta in intampinarea de la proces, poate fi pedepsita? pot face plangere si daca da, unde? maintrebazi maintrebazi Buna ziua, Am si eu , va rog, nevoie de un sfat. Am avut un proces , ordonanta de plata. In repetate randuri, creditoarea, in intampinari, note de sedinta ... (vezi toată discuția)