avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum intru in posesia permisului de conducere, daca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum intru in posesia permisului de conducere, daca ziua cand trebuie sa il ridic este intr-o zi nelucratoare?

In data de 7,02,2018 mi s-a retinut permisul de conducere pentru 30 zile.
am avut dovada de 15 zile, adica pana in 23,02,2018,
Iar in data de 24,03,2018 ar trebuie sa il ridic de la politie.
Mentionez ca 24,03,2018 este intr-o zi de sambata ( zii nelucratoare), iar eu lucrez in alt oras decat cel de domiciliu (adica de unde ar trebui sa ridic permisul)?
CARE AR FI CALEA LEGALA SA INTRU IN POSESIA PERMISULUI DE CONDUCERE, IN CEL MAI FERICIT CAZ PE 23,03,2018 FARA SA CONDUC?
Daca din data de 24,03,2018 as circula fara sa ridic permisul de conducere ce s-ar intampla???
VA MULTUMESC!!!!
Cel mai recent răspuns: Mihnea Dorian , utilizator 14:58, 15 Martie 2018
Nu va hazardati sa circulati pe drumurile publice in calitate de conducator auto fara a detine asupra dv permisul,nu se stie de unde apare necazul
Asteptati pana pe data de 24 cand va puteti prezenta la autoritate pentru recuperare permis
Succes !
Ynocentta, 24 este zi nelucratoare: sâmbătă!!!
Puteti sa circulati pe data de 24, daca veti fi oprit singura sanctiune ar putea fi amenda pentru ca nu aveti permisul fizic in mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 60 de zile alin2002 alin2002 daca permisul meu mi-a fost luat pe termen de 60 si data cand trebuie sa mi-l restitue este zi nelucratoare (de ex este weekend) eu pot conduce ? (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat, eliberarea acestuia CiobanuAlexandru CiobanuAlexandru Buna ziua, La ora actuala am permisul suspendat pt 90 de zile pana in data de 3 iulie, aceasta zii find ultima zi de suspendare si cade in ziua de vineri. Iar ... (vezi toată discuția)
Cetățean austriac, permis reținut pentru o presupusă încălcare a vitezei de circulație. Kenservice Kenservice Bună ziua, puteți să mă ajutați cu sfaturi în acest caz? Subsemnatul Colewsnicov Jorj , CNP 1590203170324 domiciliat in Austria , strada STIFTERSTRASSE ... (vezi toată discuția)