avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acordare de despagubiri pentru terenuri private pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acordare de despagubiri pentru terenuri private pe care se aflã conducte de petrol

Buna seara. Ma ocup de un dosar ce are ca obiect despagubire pentru imposibilitatea valorificarii la pretul de piată a unui teren intravilan ca urmare a subtraversării acestuia de către o conductă de petrol. Fac apel la colegii avocati care au avut speţe similare să-mi spună cum au decurs procesele. De asemenea ma intereseaza practica favorabilă proprietarilor de terenuri. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 18:22, 25 Octombrie 2009
In primuol rind va trebui sa notificati proprietara conduceti sa va plateasca despagubiri conform legii petrolului si in caz ca refuza sau sunteti nemultumit sa va adresati instantei de judecata
am notificat-o pentru negocieri si nu s-a prezentat.Ulterior am acţionat-o în judecată. Astept sa-mi spuneti daca ati castigat dosare similare si ce practica ati folosit. In acest domeniu practica este foarte saraca si din pacate au fost cazuri in care proprietarii au pierdut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru imposibilitatea de a construi pe un teren intravilan din cauza subtraversarii acestuia de catre o conducta magistrala de petrol de interes national Alexandru Bogdan Alexandru Bogdan Buna seara. Ma ocup de un dosar ce are ca obiect despagubire pentru imposibilitatea valorificarii la pretul de piată a unui teren intravilan ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru imposibilitatea de a construi pe un teren intravilan din cauza subtraversarii acestuia de catre o conducta magistrala de petrol de interes national Alexandru Bogdan Alexandru Bogdan Buna seara. Ma ocup de un dosar ce are ca obiect despagubire pentru imposibilitatea valorificarii la pretul de piată a unui teren intravilan ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Despagubiri/chirie pt conducta transgaz pe terenul meu sorin888 sorin888 Buna ziua, am un teren cumparat de mai multi ani. La vremea aceea, era extravilan agricol. Acum primaria l-a trecut in intravilan, am cerut certificat de ... (vezi toată discuția)