avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Calatorie in Romania - carte de identitate expirata
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Calatorie in Romania - carte de identitate expirata

Daca mi-a expirat cartea de identitate, pot veni cu avionul din Italia in Romania ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata,
Puteti solicita ambasadei Romaniei sau la un birou consular roman din apropierea zonei in care locuiti, titlu de calatorie . Puteti calatori cu acesta, conditia fiiind sa va preschimbati cartea de identitate in Romania.
Titlul de calatorie se poate folosi doar pentru a va reîntoarce in Romania si are valabilitate 30 zile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Multumesc frumos. Dacă buletinul expira in 10 mai el poate veni în țară cu acel bilet de la ambasada in iunie când gata cursurile
acest răspuns util
Dacă in iunie poate veni in Romania si cartea de identitate expira in mai, se adreseaza ambasadei pentru a cere un titlu de calatorie. In Romania trebuie sa preschimbe cartea de identitate expirată.
Am inteles multumesc frumos
acest răspuns util
Buna seara,
Cu placere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Document expirat Roxdia Roxdia Sunt in Italia, as dori sa plec in România. Menționez că am buletinul expirat si pasaport nu am deloc. Titlul decalatorie îl pot lua după ce i-au bilete ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)