avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare teren

Va salut,Mama mea detine un teren de la o matusa si un unchi(frati),care au decedat inainte de revolutie,mentionez ca nu am stiut ca trebuia sa depunem cerere de retrocedare pe teren,si nu am facuto.Cei doi nu au avut mostenitori,copii sau alte rude,noi am fost singurele lor neamuri.Am fost sa depun cerere la primarie si mi sa spus ca nu mai e posibil,si ca acest teren este posibil sa intre in rezerva primariei,ce sfaturi imi dati?va multumesc
Cel mai recent răspuns: wenuss , utilizator 16:58, 15 Martie 2018
Da, trebuia sa formulati cerere de retrocedare(reconstituire a dreptului de proprietate) in conditiile legii nr.18/1991 in calitate de mostenitori legali.In momentul de fata, nu mai aveti ce face.
eu muncesc terenul,si acum,de fapt il muncim de o viata ,chiar nu pot sa intru in legalitate cu acest teren,in cazul in care acesti unchi ai mei nu au nici un mostenitor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Smecherie legea 18 Brolin Brolin Bun ziua, Bunicul meu a decedat acum 6 ani.Mama si fratele ei(unchiul meu) sunt singurii mostenitori.Cand a decedat bunicul au cazut de acord sa imparta un ... (vezi toată discuția)
Proprietati legale sau nu , vanzare legala sau nu , ctn.mariana ctn.mariana Buna ziua, Am o mare problema legata de mostenirea mamei mele daca pot sa o numesc mostenire . Mama mea a avut inca 4 frati, dintre care numai ea si o ... (vezi toată discuția)
Modificarea titlurilor de proprietate sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o intrebare, nelamurire? bunicul meu a avut teren foarte mult. el este unic mostenitor dupa mai multe persoane(parintii, bunicii, unchii, ... (vezi toată discuția)