avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare / furt /recuperare salar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare / furt /recuperare salar

Am fost angajat la o firma de transport ca sofer camion cu contractul in slovacia eu cu varul meu in echipaj 2 pe acelasi tir ...dupa 3 zile ne a dat un avans de cursa 300euro ,150 unu 150 altu, si dupa 2 saptamani am realizat ca in contract nu specifica ce i 65e pe zi doar salariu minim ...si cu mai multe informatii de pe internet si de la alti colegii din parcari ca firma este rau platnica atunci noi am realizat ultima cursa am descarcat si ia m lasat camionul in parcare ...am plecat cu cardul de motorina si am alimentat in romania de 7000 de lei ca sa ne recuperam banii ...La ce sa ma astept ?
Sa depuna plangere penala impotriva dvs si sa fiti urmarit penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de motorina soferi - societate de transport bortoi bortoi Buna ziua. Sunt intr-o dilema referitoare la conditiile de recuperare a prejudiciului efectuat de soferii angajati la firma noastra. In ultimul timp (desi ... (vezi toată discuția)
Înșelăciunea sau abuz de încredere? Gavmimi Gavmimi Bună ziua tuturor. In anul 2013 am lucrat o perioada scurta la o societate in capitală că șofer de tir,de ce o perioada scurta? fiindcă după 3 luni m-am ... (vezi toată discuția)
Am lăsat două zile camionul parcat într-o zonă industrială din uk și a fost furată marfa. care ar fi partea mea de vină? M365088 M365088 Am lasat camionul parcat într-o zona industriala din uk am plecat pentru 2 zile si a fost furata marfa din camion. Angajatorul nu mi-a oferit parcare cu plata ... (vezi toată discuția)