avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Achitare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Achitare poprire

Buna ziua
Am și eu o întrebare. Acum doua zile am achitat integral suma de pe o executare silită ( datorie la banca, nu ANAF ) și aștept rezolvarea popririi. Doar că tocmai ce am observat faptul că pe chitanța doamna casiera de la banca a adăugat o cifră in plus la CNP ul meu- nu este înlocuită o cifră , ci apare una in plus. In rest toate datele sunt corecte. Apare seria , numărul buletinului , numărul de dosar , ce reprezintă plata respectiva . Asta poate afecta cumva rezolvarea situației cu biroul executorului?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:52, 15 Martie 2018
In principiu nu va poate afecta cu ceva, este o banala eroare materiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanță amendă cu cnp greșit Cătălin Andrei Cătălin Andrei Bună ziua, Am plătit o amendă de la poliție la primăria de care aparțin și la câteva zile observ pe chitanță ca doamna a gresit o cifra din CNP ... (vezi toată discuția)
Poprire cont impusa de directia taxe si impozite nbrailescu nbrailescu Buna seara. Am primit de curand mesaje pe telefon ca am o poprire pe mai multe conturi deschise la diverse banci, pentru suma de 271 ron, impuse de Dir. Taxe ... (vezi toată discuția)
Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)