buna ziua, sunt intr-un proces de contestare a executarii, am primit raspuns ca judecata s-a amanat pe motiv ,,lipsa de procedura cu partile.. am primit o noua citatie cu un nou termen insa ma pune sa platesc alta taxa de timbru judiciar, este legal?
Este posibil sa fi constat judecatorul ca suma achitata initial drept taxa de timbru sa nu fi fost corect calculata si sa fie nevoie sa achitati o diferenta.Daca suma solicitata este mare va puteti adresa unui av pt a studia dosarul, incheierea de sedinta prin care a fost dispusa masura respectiva ,puteti contesta modalitatea de calcul etc.
procesul a fost suspendat odata din cauza neprezentarii mele, am facut cerere de repunere pe rol la care am achitat o taxa de 50% din taxa initiala de timbru judiciar, in citatie mai scrie ca sa platesc taxele de copiere ale executorului judecatoresc, si asta mi se pare foarte dubios,,
Este legala solicitarea instantei,pt a analiza contestatia dvs este nevoie de copia dosarului de executare aflat la executor,costul copiilor urmand sa fie achitat de dvs,In cazul im care castigati costurile respective or sa fie suportate de partea adversa.Ce bine ar fi daca inainte de a demara actiuni in justitie ati discuta cu un av,nu mai spun sa angajati pt ca in ziua de azi se considera ca se pot castiga procese cu actiuni model si cu sfaturi.Oricum succes.