avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1723 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Contestație la o decizie in Italia
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Contestație la o decizie in Italia

Buna ziua

Există posibilitatea să fac contestație în Romania la o decizie din Italia privind despăgubiri pentru drepturi de autor?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 17 Martie 2018
Buna seara,
Ce tip de drepturi de autor? Erau inregistrate pe numele dvs. aceste drepturi?
Aveti un link mai jos privind drepturile de autor si de proprietate intelectuala. La final este un fisier PDF.
[ link extern ]
Buna ziua

Nu. Eu am realizat un vlog care a fost urcat pe YouTube. Acesta conținea o melodie - 20 secunde, a unui dj italian. Melodia a fost introdusă din greseala motiv pt care a șters videoclipul, dupa 5 zile. Acesta nu a realizat niciun venit. Insa dj imi cere 2000 de euro daune si ma amenința cu procesul. Vreau sa stiu ce optiuni am. Mai ales, daca ulterior voi putea ataca decizia italiana în România...
Daca va actioneaza in judecata, va trebui sa va angajati un avocat care sa urmareasca ceea ce se intampla. Ideal este sa va intelegeti cu DJ ul si sa ii demonstati ceea ce ati scris aici. Melodia nu putea fi incarcata din greseala pe vlogul dvs.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia pronuntata de catre instantele italiene nu se poate ataca in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încălcarea drepturilor de autor RobertDC RobertDC Buna ziua Am următoarea situatie: am urcat un vlog - video creație proprie, pe platforma youtube. Acesta conținea o melodie a unui dj italian - fragment ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa folosesc o opera intr-un videoclip non-comercial? Bogdan38 Bogdan38 Doresc sa fac un videoclip in timp ce realizez 3 tablouri cu Eminescu, Stefan cel Mare si George Enescu. Coloana sonora o descarc de pe Youtube cu una din ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am incarcat pe canalul meu de youtube o emisiune ... CristianM79 CristianM79 Buna seara, am incarcat pe canalul meu de youtube o emisiune realizata de un post de televiziune acum 3 ani in care eram protagonistul principal. Astazi ... (vezi toată discuția)