avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Încălcarea drepturilor de autor
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Încălcarea drepturilor de autor

Buna ziua

Am următoarea situatie: am urcat un vlog - video creație proprie, pe platforma youtube. Acesta conținea o melodie a unui dj italian - fragment de 20 secunde. Acest fragment a fost introdus din greseala motiv pt care am sters imediat videoclipul. Videoclipul nu a produs niciun fel de venit. Am explicat toate acestea insa dj ma amenința cu judecata daca nu ii dau 2000 euro daune. Mai mult, imi spune ca nu imi da niciun document de plata pt ca legislatia italiana nu il obliga sa faca asta.

Ma puteti sfătui cum pot sa ma apar si care sunt caile de atac in cazul in care va câștiga procesul in Italia (pot face recurs in Romania sau exista vreo cale sa ma apar in tara)?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 06:21, 25 Martie 2018
Ca sâ vâ apărați mergeți în instanța la care ați fost acționat în judecată. Recursul se face la instanța înscrisă în sentință/ hotărăre

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație la o decizie in italia RobertDC RobertDC Buna ziua Există posibilitatea să fac contestație în Romania la o decizie din Italia privind despăgubiri pentru drepturi de autor? Multumesc. (vezi toată discuția)
Live streaming youtube Delete+Alt Delete+Alt Buna, situatia suna cam asa. Transmit pe canalul Youtube video de genul live streaming. In acest live streaming ma joc jocul FREE \"War Thunder\" care la un ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor youtube mastera mastera Buna ziua, Am urmatoarea problema... In urma cu o luna de zile mi-am deschis un canal pe youtube. In urma cu 2 saptamani acest canal mi-a fost inchis de ... (vezi toată discuția)