Buna ziua! Momentan sunt in concediu de creșterea copilului, acesta va împlini 2 ani pe 9 martie 2019. Tatăl nu dorește să își ia luna de concediu. În acest caz la ce data ar trebui să mă întorc la servici pentru a beneficia de stimulent? Multumesc frumos!
În sfârșit am inteles, probabil de aceea am fost sfătuită să mă întorc cu 90 de zile înainte, pentru a nu pierde stimulentul pe acea luna, inca eu vreau sa ma întorc doar cu 60 de zile înainte.
As dori sa mai ma luminați intr-o situatie. Eu doresc sa incep pe 2 ianuarie 2019( pentru a obține si stimulentul), dar ma gandesc la posibilitatea schimbării locului de munca. Cum ar trebui să procedez? Merg pe 2 ianuarie la servici si imi depun demisia( cu acordul părților pentru a nu sta in preaziv) si pe data de 3 ianuarie ar trebui să fiu deja angajată la noul loc de munca? Sau exista vreo posibilitate sa nu mai merg deloc la fostul loc de munca si pe 2 ianuarie sa imi incep activitatea la noul loc de munca? ( asta daca nu ma va obliga sa stau in preaviz). Multumesc!
Cine va sfatuit v-a sfatuit gresit ...chiar daca va intoarceti cu 90 de zile inainte,o luna de zilenu veti primi stimulent decat in situatia in care tatal nu indeplineste conditiile prevazute de lege pentru a intra in CCC.
Daca doriti schimbarea locului de munca , atunci va trebui ca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatiiin baza noului c.i.m.
Stimulent de insertie
fru
buna ziua!
momentan sunt in Concediu de crestere a copilului! fata mea va inplini 2 ani in 1-martie 2017!
as dorii sa stiu cand anume ar trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)