avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare imobil ocupat fara drept
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare imobil ocupat fara drept

Buna seara!

Se poate evacua o persoana dintr-un apartment cand nu se cunoaste identitatea acelei persoane ( numele )?
In cazul unui chirias fara contract.
Daca se face notificare prin executor judecatoresc pentru eliberare apartament, ce nume se mentioneaza?
Cum se afla identitatea acelei persoane pentru a obtine o hotarare judecatoreasca de evacuare? ( sa stii pe cine chemi in judecata ).

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters464829 , utilizator 09:00, 16 Martie 2018
Nu dvs trebuie sa aflati care e identitatea acelei persoane , politia comunitara o va face . Dvs trebuie sa va adresati lor unde o sa specificati si care e pozitia dvs ( proprietarul imobilului , vecin , etc ) ulterior va adresati instantei ( daca mai este nevoie ... ) .
Buna seara!

Va multumesc pentru raspuns!
Politia comunitara poate intra fara mandat - daca ei nu deschid?
Datele persoanei le va da politia comunitara catre proprietar?
Care sunt acestea minim de stiut - pe lunga nume?
Va multumesc!
Fara mandat sau acordul proprietarului nu se poate intra .
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? SymoCry SymoCry Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament si incerc ca sa inregistrez contractul de inchiriere pentru a intra in legalitate dar din pacate chiriasii nu vor ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias rau-platnic Rmilitaru Rmilitaru Am hotarare judecatoreasca, de evacuare a unui chiris rau platnic (contractul de inchiriere a expirat; chirie neplatita; utilitati neplatite de el). \\"Vina\\" ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din spatiul locativ Lupumih Lupumih Buna ,am avut niste chiriasi care si-au schimbat adresa din buletin (adica domiciliul casei parintesti)pe adresa locuintei mele acum ei sunt plecati in ... (vezi toată discuția)