avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa procedez?

Buna ziua,
Sunt proprietara unui apartament si incerc ca sa inregistrez contractul de inchiriere pentru a intra in legalitate dar din pacate chiriasii nu vor sa semneze acest contract (ma tot amana/minte de cateva luni ca va semna) si nu vor nici sa plece din apartament. Cum sa procedez? Sa apelez la un avocat? Daca se va ajunge la proces, unde se va tine? .... precizez ca eu sunt din Brasov (si adresa din buletinul meu este pe Brasov) iar ap. este in Bucuresti.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:08, 20 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In contextul in care nu aveti contract de inchiriere cu ei, puteti trimite o notificare prin care sa-i anuntati sa va predea apartamentul in maxim 15 zile de la primirea acelei notificari. Daca dupa 15 zile nu doresc sa paraseasca locuinta puteti solicita sprijinul organelor de politie. Motivati cererea in sensul in care i-ati rugat de mai mult timp sa va semneze contractul dar acestia nu au dat curs solicitarii dvs. iar in momentul de fata nu mai doriti sa-i mentineti ca si chiriasi.
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2020
maminalena, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil o sa ajungeti.in instanta pt a obține o hotărâre de evacuare,litigiul se va judeca în București.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fosti proprietari uzzy2008 uzzy2008 salut.in luna mai am cumparat un apartament. fostii proprietari au cerut sa-i mai las pana pe 15 august, drept urmatre am facut o hartie de mana ca ii la spana ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am închiriat un apartament, am plătit impozit la ... tamcris tamcris Bună ziua! Am închiriat un apartament, am plătit impozit la banii luați din chirie, am înregistrat contractul la Administrația Financiară! Dar după ... (vezi toată discuția)