avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Înmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Înmatriculare auto

Recent am achizitionat o masina de la o doamna care acum este casatorita, dar masina o detinea pe numele vechi (cel inainte se casatorie). Dupa ce s-a casatorit si-a schimbat si domiciliul, din Bucuresti in jud. Ilfov. Pentru a deveni proprietarul masinii am nevoie de dovada ca nu are datorii de la ambele primarii? Si de la cea la care e inregistrata in prezent, dar si de la cea la care era inregistrata inainte de casatorie? Mi s-a cerut lucrul acesta si imi pare putin absurd. Cand te casatoresti e nevoie si de dovada ca nu ai datorii la stat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:51, 16 Martie 2018
Este necesar de certificat fiscal de la autoritatea fiscala unde este notata pe rol fiscal bunul mobil de la localitatea de domiciliu al vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bun comun cu soția Flavflor petre Flavflor petre Soția a achiziționat un autoturism pe numele de domnișoară. Din cauza unor probleme de ordin tehnic masina a fost înlocuită cu una nouă. Între timp ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina trecuta doar la primarie fara a mai fi schimbate numerele Ionel03 Ionel03 As dori sa achizitionez o masina, dar problema este ca aceasta a fost cumparata de actualul propietar in ianuarie.Acesta a bagat-o la impozit la primarie dar ... (vezi toată discuția)
Înmatriculări auto VasyD VasyD In noiembrie 2019 fiul meu a achiziționat o mașină nouă în living nu a înscris această mașină din cauza lipsei de timp între timp și a schimbat ... (vezi toată discuția)