avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bonuri masa DA / bonuri masa NU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bonuri masa DA / bonuri masa NU

Se poate afla daca o societate comerciala editeaza pe numele meu bonuri de masa pe care sa le foloseasca ei pe bunul plac? Exista un centru unde pot afla daca in ultimele 4 luni s-au emis tichete pe numele meu? Va rog sa ma ajutati! Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: opelrek , utilizator 18:21, 27 Octombrie 2009
Cam greu de aflat .... decat de la fostul dvs angajator :(
Eventual, daca ati mai primit bonuri de masa, vedeti de la ce societate s-au comandat si incercati sa aflati de la ei...
opelrek a scris:

Se poate afla daca o societate comerciala editeaza pe numele meu bonuri de masa pe care sa le foloseasca ei pe bunul plac? Exista un centru unde pot afla daca in ultimele 4 luni s-au emis tichete pe numele meu? Va rog sa ma ajutati! Mii de multumiri!

Daca mai aveti calitatea de salariat, puteti afla de la biroul care se ocupa de acest lucru (desi ma indoiesc ca va spune cineva).

Daca nu mai aveti calitatea de angajat, nu se mai pot comanda tichete pe numele dvs.

De la firma care le elibereaza nu puteti afla deoarece ar trebui sa stiti necesarul de tichete pentru tot personalul (in functie de ziele lucrate) si ar trebui sa fiti nominalizata pe contract (ca persoana responsabila sau persoana care primeste tichetele la firma confirmand prin semnatura), altfel nu primiti nici o informatie.

In ce ipostaza va aflati si de ce credeti ca sunteti prejudiciata de un drept al dvs.?
Cred acest lucru deoarece noi nu primim bonuri, alti colegi din alte compartimente primesc, cica noi nu atingem planul.......dar vad si eu la seful meu in masina 10 catelusi (de REAL) spanzurati de luneta din spatele masinii si din cate stiu eu ca sa primesti un catelus trebuie sa cumperi de 10 milioane (1000 ron), ori 10 catei sunt 100 milioane. Ma intreb si eu de unde sa aibe acest sef atatia bani de cumparaturi numai din real...... Asta ma face sa cred ca unii primesc tichete iar altii din alte compartimente nu.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca primesc tichete de masa mi se reduce din salariu androidu androidu Salutare. Daca primesc bonuri de masa atunci patronul are dreptul sa mi scada din salariu , contravaloarea bonurilor ? Si a doua intrbare, unde pot afla daca ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ContSters63174 ContSters63174 Se acorda tichete de masa pentru zilele de sambata? ANGAJATA LUCREAZA PROGRAM SCURT 4 ORE SAMBATA! I s-a dat un tichet la doua sambete si nu este ... (vezi toată discuția)
Plata unei facturi de servicii cu bonuri de masa adriana_n adriana_n Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea nelamurire: O firma presteaza servicii de catering, iar clientul doreste sa plateasca ... (vezi toată discuția)