avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Încuviințare de executare silită în data de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Încuviințare de executare silită în data de 26.05.2017, dar eu nu am primit nimic de la executor. În ce termen trebuie trimisă somația?

Buna ziua in 26.05.2017 mi sa facut o incunviintare de executare silita pe site judecatoriei insa inca nu am primit nimic de la executor ce se intampla in ce stadiu sunt?nu exista un termen de la incunviintare in care sa trimita somatia
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Daca nu se gaseste cumparator, inseamna ca nu se gaseste cumparator si se asteapta pana se gaseste.
Iar cu terenul proprietarului se intampla ce se intampla si acum, cand casa este a dvs si locuiti in ea. Acum ce se intampla cu terenul proprietarului?
Eu platesc chirie pe teren ca nu vrea sa vanda inca terenu
Vroiam sa zic daca este executat si terenul propietarului?el nu a fost implicat in proces
O sa plateasca si cumparatorul chirie la randul lui, iar daca nu se intelege cu proprietarul terenului o vor rezolva in instanta, adica le stabileste instanta chiria. Parerea mea este ca nu prea se mai arunca nimeni sa cumpere imobil constructie cu asemenea probleme si incurcaturi (desigur depinde si unde este casa amplasata si cam cat valoreaza). Bine, asta nu inseamna ca trebuie sa va culcati pe o ureche si sa nu faceti demersurile necesare in apararea dvs (deci, luati din timp legatura cu un avocat).
Am avut un avocat in cazu penal.insa spune ca acum nu poate face nimic pana nu primim somatie de la executor.casa nu este situata pe un teren drept este intradevar situata langa drum insa nu are curte mare este situata sub o coasta are 3 ari tot terenu curti
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
Gradmariana_92, utilizator

Alte discuții în legătură

Creditorii mi-au spus că au inițiat procedura de executare imobiliară. este posibil acest lucru dacă imobilul nu este întabulat? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua dupa legea noua un imobil care este neintabulat si terenul imobilului are alt propietar.cum se procedeaza dupa legea noua?se poate executa o casa ... (vezi toată discuția)
Teren neintabulat Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua daca am casa trecuta doar in registru agricol si e neintabulata iar pamantu de sub ea are alt propietar si e neintabulat.creditorii ma pot exrcuta? (vezi toată discuția)
Separatie bunuri din timpu casatoriei Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna seara pot sa trec casa pe numele meu daca a fost construita de sot inaintea casatoriei?avem o executare si as vrea sa stiu daca near ajuta o separare de ... (vezi toată discuția)