avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ii revin mai multe drepturi?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ii revin mai multe drepturi?

In cazul in care am întreținut o persoana iar dupa deces m-am ocupat de toate cele creștinești , neavând încheiat un act prin care acea persoana sa-mi fi dat bunurile deținute, in cazul in care am sa dezbat succesiunea, bunurile se împart egal pentru fiecare Moștenitor ? ( nepoți, persoana respectiva nu avea copii) Menționez ca din 1991 pana in prezent eu plătesc impozitul pe pământul arabil, acesta fiind obiectul succesiunii.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 20:46, 16 Martie 2018
Intretinerea acordata nu afecteaza cotele succesiunii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o întrebare și poate ma lămuriți și pe mine ... Marin74 Marin74 Bună ziua. Am o întrebare și poate ma lămuriți și pe mine în legătură cu o succesiune după socrul meu. (soacra mea fiind decedata și făcând si ... (vezi toată discuția)
Testament vicuta vicuta O persoana din sat nu are copii,frati,parinti sau alte rude apropiate.Fiind vecini mergem des la acea persoana si o ajutam la nevoie. Aceasta apropiere a dus ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la mostenirea cuvenita blajanul blajanul Buna seara, in urma cu 16 ani, dupa decesul tatalui, am facut succesiunea. Fiind mama in viata si suntem doi frati, toate drepturile cuvenite au fost impartite ... (vezi toată discuția)