avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor Dosar Penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor Dosar Penal

Am fost citat în calitate de martor într-un dosar penal pentru că am văzut o mașină parcată pe bandă (a blocat banda, deci este infracțiune).

Cam cât credeți că ar dura audierea ? De câte ori o să fiu chemat pentru asta ?
Cel mai recent răspuns: TheMacho , utilizator 11:51, 17 Martie 2018
Buna ziua,
Doar o dara si audierea dureaza cateva minute dar pana va vine randul ...
Va veti prezenta la ora 9 si sa speram ca pe la 11 maxim 12 scapati.
Daca aveti probleme la serviciu mergeti cu o adresa deja facuta de un avocat (daca nu stiti dumneavoastra cum sa o formulati) pe care o va semna judele si se va pune stampila judecatoriei ca sa o prezentati la serviciu.
O sa ma duc la ora scrisa pe citatie ! Am intrebat unele persoane care au mai fost martore si i-au chemat de 4-5 in acelasi dosar, dar fiind o amarata parcare pe banda credeti ca o sa ma cheme de mai multe ori ?
Va prezentati la termen, va audiaza si ati scapat, nu va mai cheama acum, poate daca se exercita apel, in fata instantei de apel.

Va prezentati la termen, va audiaza si ati scapat.

Dacă mă întreabă detalii despre ora sau cât timp am văzut mașina parcată are ceva dacă îi zic cu aproximație.

Întâmplarea s-a petrecut acum 4 luni și nu mai știu cu exactitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere copil care a implinit 10 ani oana99 oana99 spuneti-mi si mie va rog frumos cum se audiaza un copil care a implinit 10 ani cine asista la audiere?? parintii pot asista la audiere?? parintii sunt ... (vezi toată discuția)
Apel 112 cristian16ian cristian16ian Bună ziua, Ieri am avut parte de o întâmplare mai puțin plăcut și as dori sa știu dacă se poate face ceva în aceasta privința. Eram în fata ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului ContSters6135 ContSters6135 Buna ziua! Am si eu urmatoarea speta. Pe timp de noapte un autoturism circula regulamentar, pe banda unu. Pe banda doi, inceraca pe partea drepata auoturismil ... (vezi toată discuția)