avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Compensare declaratie 200 respectiv 201
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Compensare declaratie 200 respectiv 201

Buna ziua as dori sa -mi spuneti daca veniturile/pierderi obtinute conform declaratiilor 200 si 201 se compeseaza? Ex pe declaratia 200 am venit din tranzactii bursiere iar pe declaratia 201 am pierdere tot din tranzactii bursiere Per total din cele 2 declaratii sint pe pierdere .In decizia de impunere pt anul 2016 s-a tinut cont numai de declaratia 200 unde trebuia platit impozit catre anaf.Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:12, 17 Martie 2018
Nu se compenseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pierdere pfa contawest contawest Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul recuperarii pierderii in cazul pfa. In anul 2013 a avut pierdere 9000 lei In anul 2014 a ... (vezi toată discuția)
Venituri din transferul titlurilor de valoare Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna seara, Va cer sfatul in cazul unei persoane fizice, pentru declaratia 200 la casuta venituri din transferul titlurilor de valoare, altele decat partile ... (vezi toată discuția)
Obligativitate declarare pierderea neta anuala Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi puteti spune cu certitudine daca in ceea ce priveste veniturile din investitii si anume, veniturile obtinute sub forma castigurilor din ... (vezi toată discuția)