avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul datorie intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul datorie intretinere

Buna ziua.
Va rog dc ma puteti lamuri intr o pbl. Am ramas pe lista de la intretinere c o datorie la penaliati de 2500lei. In momentul cand merg sa platesc intretinerea , cu care sunt la zi, mi se elibereaza o chitanta pe care nu este scris luna pe care a fost achitata suma, in schimb o parte de 10 lei ramane ca restanta la care se adauga penalitate in continuare, cumulanduse cu cea existenta
Este corect ce fc administratorul? Mentionez ca n o face pt toti care au aceiasi suma la penalitati. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:02, 18 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispozitii in vigoare ordinea de stingere a debitelor prevede ca se retine concomitent suma de baza cea mai veche+penalitatile aferente,astfel incat sa nu mai existe debite vechi care sa atraga alte penalitati
Puteti solicita administratorului de imobil ca la intocmirea documentului justificativ sa completeze in clar ,debitul si data acestuia
Temeinic si legal ar fi ca administratorul care exercita si responsabilitatea de casier sa prezinte atitudine coerenta fata de toti proprietarii
Pentru clarificari sesizati oficial presedintele de asociatie de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta si penalitati Georgianamarian Georgianamarian Buna ziua!La o restanta de 4000 de lei am penalitati in valoare de 3050.Am vrut sa platesc cate 500 de lei lunar,dar administratora nu accepta sa ia banii pt ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari raluctza raluctza Buna ziua.Am o intrebare,la asociatie de proprietari,ce este prioritar sa se achite?ceea condum adica intretinerea mea(apa,caldura,femeie de servici etc),sau ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere aurelian55 aurelian55 anul trecut am avut niste probleme financiare si am intarziat cu plata intretinerii.mentionez ca aveam mai de demult penalitati acumulate.pe data de 15.11.2013 ... (vezi toată discuția)