avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot ieși la pensie anticipata parțial?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot ieși la pensie anticipata parțial?

Lucrez din august 1979 până în prezent,sunt mama a 3 copii,și stau intr-o zona poluanta,in Motru Gorj.Am doar 6 ani de grupa 2 -a in rest doar muncă la privat.Ma numesc Dumitru Lucia născută în 18 05 1962.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:41, 18 Martie 2018
Pensie anticipata partiala la 57 ani si 3 luni, daca indepliniti conditia de stagiu de 32 ani si 8 luni, fara stagiul asimilat( cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când pot ieși la pensie Dorina surila Dorina surila Buna seara.Ma numesc Dorina sunt născută pe data de 1 oct 1962 am o vechime de 30ani ,va rog sa îmi spuneți dacă pot ieși la pensie anticipat sau ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata mariapop284@jahoo.com mariapop284@jahoo.com Născută în 13.04.1962 .cotizați 35 ani va rog să-mi scrieți când pot să mă pensionez anticipat sau anticipat parțial. (vezi toată discuția)
Pensie anticipata popamariana2005 popamariana2005 Buna ziua Sunt nascuta in iunie 1962 si am vechime 36 ani as vrea sa stiu cand pot iesi la pensie partial anticipat. Va multumesc. (vezi toată discuția)