avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vasluian declarat mort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vasluian declarat mort

Buna ziua! In cazul vasluianului declarat mort, careia ii este respinsa cererea de apel, este clar ca motivul inadmisibilitatii sale este expirarea termenului de a invoca aceasta cale de atac. El ar putea sa faca recurs sau sa solicite anularea hotararii jud a mortii?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:09, 18 Martie 2018
Buna ziua,
Trebuie sa solicite in instanta anularea sentintei care l-a declarat mort.
Apelul era o prostie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)
Cerere de completare sentinta civila nitmar nitmar intr-o actiune am formulat o contestatie la un act administrativ fiscal si o obligatie de a face, respectiv sa fie obligata Adm financiara sa faca modificari ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare - problema teoretica art. 317 al.2 codul de procedura civila adrin adrin CONTESTATIA IN ANULARE se admite numai daca motivele aratate la art. 317(1), nu au putut fi invocate pe calea apelului sau recursului. Insa, cu toate ca ele nu ... (vezi toată discuția)