avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumularea pensiei de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumularea pensiei de invaliditate

Buna seara,
Asi avea o întrebare in legătură cu neîndeplinirea perioadei minime de 15 ani vechime in campul muncii. In situația mea am doar 12 ani in campul muncii si 7 ani pensie de boală. Cum mi se va calcula pensia la limita de vârstă?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:29, 19 Martie 2018
Indepliniti conditia de stagiu minim de 15 ani.
Perioada in care ati beneficiat de pensie de invaliditate este stagiu asimilat si intra in calculul pensiei de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie; conditii indeplinire stagiu minim de cotizatie! babanovac babanovac Buna ziua! As dori sa ma ajutați sa clarific dacă am dreptul, conform actualei legislatii, la pensie de vârsta in condițiile in care am 11 ani și 7 luni ... (vezi toată discuția)
Perioada in care beneficiez de pensie de invaliditate constituie stagiu? Ditzu Ditzu Buna ziua ! As dori sa stiu daca pensia de invaliditate se ia in calcul ca vechime ? Dar ca si perioada de cotizare ? Ma interesez pentru ca nu stiu cum o ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate se considera vechime? nicolae12 nicolae12 Buna ziua, am stat 2 ani in concediu medical si 7 ani in pensie de invaliditate( pentru o forma de neoplasm), cand am intrat in medica aveam 16 ani vechime in ... (vezi toată discuția)