avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Rezultat test paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Rezultat test paternitate

Poate cineva sa imi explice cum vine rezultatul testului?in procente?pozitiv-negativ?am incercat sa ma informez.am citit.am sunat la mai multe clinici unde se fac teste.peste tot raspunsul a fost acelasi adica in procente.in genul 70%posibil.si totusi am cunoscut mai multe mamici pe al caror rezultat scrie:exclus sa fie....cum e corect sa fie?cum ar trebui sa arate un rezultat de la iml?
Procent in baza analizei genetice.
Multumesc doamna avocat.atunci a ti putea sa mi dati o idee cum si de ce unor mame li se scrie exclus ca respectivul x sa fie tatal?si mai intreb:se poate ca din greseala nu stiu neglijenta sau neatentia celor care se ocupa de analize sa se incurce rezultatele si din acest motiv sa iasa atat de categoric?ce se poate face intr un astfel de caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test de paternitate Lemg Lemg Buna ziua!...am sa va expun un caz si astept din partea d-voastra opinii,pareri si sfaturi!...o buna prietena se confrunta cu urmatoarea situatie...sotul ei a ... (vezi toată discuția)
Salutare! GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe ... (vezi toată discuția)
Pe data de 25 octombrie mi s-a facut un test antidrog in trafic, ... 3128 3128 Pe data de 25 octombrie mi s-a facut un test antidrog in trafic, in urma carui am iesit pozitiv la amfetamina ceea ce m-a dat peste cap complet, nu am consumat ... (vezi toată discuția)