avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timp de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timp de lucru

Va rog sa-mi spuneti cum as putea lucra mai multe ore pe zi, decat cele 8 din Codul Muncii, la acelasi angajator, fara sa-l oblig pe acesta sa plateasca pe ora mai mult decat plateste pentru cele 160 de ore lunare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 25 Octombrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori legale - mai multe probleme smeagull smeagull Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarele probleme: 1. In cazul in care angajatorul are nevoie ca o parte din angajati se lucreze in zilele de ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare neplatite compensate cu zile libere Irinelpp Irinelpp Lucrez la o Primarie municipala, datorita recesiunii nu se mai platesc orele suplimentare ci se compenseaza cu zile libere. Am lucrat schimbul 3 de pe data de ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare lumifatu lumifatu Lucrez intr-o saptamana de la ora 8.00 la ora 14.00 de luni pana joi iar vineri lucrez de la ora 8.00 la ora 20.30. dupa calculul meu de luni pana joi se fac ... (vezi toată discuția)