avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nr. de la certificat si nr. de la plangerea adresata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nr. de la certificat si nr. de la plangerea adresata politiei

Buna ziua, se poate depune personal in instanta o cerere pentru ordonanta presedintiala doar cu nr. de la certificatul medico-legal (mi-l vor da peste 10 zile personal ) si cu o copie a plangerii facute la politie ? Sau instanta nu se va putea pronunta doar pe atat ?
Cel mai recent răspuns: andreescu1 , utilizator 14:27, 19 Martie 2018
Se poate depune urmând că Dvs să depuneți certificatul la termenul de judecată
Multumesc foarte mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului in cazul in care solicitantul nu are venit otilik otilik dak nu am servici pot sa primesc custodia copilului sunt la fac anul 3 nua mai suport batai si jigniri (vezi toată discuția)
Victima accident rutier maryj maryj Am fost victima unui accident rutier pe trecerea de pietoni. nu am avut oasele fracturate,decat rani,contuzii,hematom,nu am putut sa merg bine decat dupa 3 ... (vezi toată discuția)
Violenta,divort,copil Costin85 Costin85 Buna ziua!Vreau sa ma ajutati va rog si pe mine cu parerile dumneavoastra.Am o sora care isi duce cu umilinta zilele langa sotul sau !Acesta a urmat o cale ... (vezi toată discuția)