avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate arhivare si casare documentele farmacie circuit inchis
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

arhivare si casare documentele farmacie circuit inchis

Buna ziua, numele meu este Popa Cassandra si sunt farmacist in cadrul farmaciei IUBCV CC ILIESCU.
Intrebarea mea este despre termenul de arhivare al facturilor si NIR-urilor , precum si de cel al condicilor. Farmacia este de circuit inchis , fizic in farmacie nu mai este loc pentru arhivarea documentelor si nu stiu pe care le pot duce in arhiva institutului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 20 Martie 2018
Termenul de pastrare documente este cel mentionat in documentul intern intocmit la nivelul institutului conform prevederilor din lege de arhivare a documentelor nr. 135/ 2014.
Informatii suplimentare gasiti aici: www.avocatnet.ro/articol_474...
Legea 135/2014 nu se refera la arhivarea documentelor.
Vă multumesc
Se refera la arhivarea in format electronic a documentelor www.avocatnet.ro/articol_363...
Legea 135/2014 pentru modificarea alin. (5) al art. 21 din Legea nr. 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989, precum si pentru completarea art. 18 din Legea nr. 24/2007 privind reglementarea si administrarea spatiilor verzi din intravilanul localitatilor.
(Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 753 din 16 octombrie 2014)

Este vorba despre Legea 135/2007 ... site-ul are o eroare materiala
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare farmacie bb.ramona94 bb.ramona94 Buna seara! Sunt studenta anul 2 la Facultatea de Farmacie si as vrea sa ma angajez inca de pe acum in acest domeniu, Stie cineva daca este posibil? Va ... (vezi toată discuția)
Arhivare documente, corespondenta 17pyd 17pyd As dori sa stiu baza legala de arhivare , indosariere a documentelor contabile, corspondentei interne si externe...acest lucru imi trebuie pentru documentele ... (vezi toată discuția)
Ce elemente din dosarul de pensie pot modifica punctajul cand pensionarul se transfera dintr-un judet in altul? ion + ion + Am aflat de procedura si actele de transfer ale dosarului de pensionare dintr-un judet in altul. Eu sunt acum in aceasta situatie; sa-l mut din Prahova in ... (vezi toată discuția)